Varmt!


Underbara sol...
men det är bra varmt...försöker sola, men d e väldans varmt!

R.I.P M.J!

Ja usch va hemskt och overkligt det känns med Michael. Kan inte riktigt förstå det. Han är en sann ikon inom popvärlden och ingen kommer nånsin ta hans plats. Trots alla skriverier hit och dit om denna människa kan man inte ta ifrån honom den enorma talang han var. Vilka underbara låtar han gjort och vilka danser han bidragit med.
För mig är han en stor förebild och en enorm artist jag verkligen kommer sakna. Finner inte ord för detta, sorgligt är det!
Finns så oerhört många låtar han gjort som betyder mkt för mig, men den här låten e verkligen grym



R.I.P Michael...må du vila i frid nu!

Shoppat!

Ja, har shoppat lite idag. Mötte mamma i Vällingby efter jobbet då jag glömde min plånbok hemma hos dom. Så mamma kom till vällingby å lämna den idag så fika vi å shoppa lite. Jag hitta 2 fina blus/tröjor på lindex och 2 halvkorta byxor på H&M. Det va rea oxå så det hela blev billigt. hääärligt =)

Har jobbat idag och imorrn me, sen 2 dar ledig och då bär det av till nynäs igen. Min plutta är kvar där, medan jag jobbar.
Ska njuta av solen och när jag e ledig, så hoppas verkligen solen visar sig nu när jag e ledig.

nä, nu ska jag slappa.
bye bye

Glad Midsommar!

Jag firar midsommar i lugn och ro ute i nynäs. Skönt men d hade ju kunnat varit lite bättre väder. Men bor man i sverige så är man ju van.


Ha en underbar helg allihopa
Kram

På jobbet...

..igen.
Känns som jag bor här, kanske skulle hyra in mig på ett rum här...tror jag passar in här =)
men i natt är sista natten, har nu jobbat 5 dar i rad och gjort 50 tim. Det ni...50 tim på 5 dar - mastigt!
Nu ska jag få välbehövlig ledighet några dar.
Åker ut till nynäs och är där över midsommar. Fick dock ett erbjudande om liten lugn och mysig midsommarafton med annat trevligt sällskap ;) hmm inte helt fel..så får helt enkelt tänka på saken.

Saknar min Deltis så ska bli så skönt å komma hem till mams imorrn och få mysa och pussas med min stoooora kärlek här i livet. Finns ingen bättre. Hon och jag är ett med varandra!



Nä, dax och sätta sig vid tv.n en stund.
bye bye

Nya tag!

Ja nu kör vi igen...nya tag!
Livet är sannerligen inte alltid lätt, den som sa livet är en dans på rosor har såååå fel...i alla fall när det gäller mig, mitt liv e nog snarare en dans på tistlar! Men men thats life..som nån en gång sa till mig..."Tough life"

Sitter på jobbet nu och ska jobba natt...har jobbat hela helgen och ska nu jobba 2 nätter, seeegt och slitit men mitt jobb är en guldgruva så ska inte klaga. Trivs jättebra här!

Träffade idag på ett gammalt ex, fling, dejt, ja you name it...vi har varit d mesta me varandra =)
Men trots det finns det "sparkle" mellan oss. Tänk, efter att ha känt varann i 12 år så kittlar det fortfarande till...synd bara han inte är mannen med stora M! Å att lära gamla hundar sitta är väääldigt svårt, så tror nog jag lägger ner den uppgiften direkt.

Nä, om man ska sätta sig och titta på lite sex and the city...bra jobb va? =)
Börjar känna mig smårisig, snorig, ont i kroppen och så...vore ju toppen om man blev sjuk till midsommar..hmm!

Sov gott alla ni som får
Bye bye

Left alone!

I wonder if you know
How it really feels
To be left outside alone
When it´s cold out here
Well maybe you should know
Just how it feels
To be left outside alone...


Nattsvart!

Mitt liv känns just nu nattsvart!
Vill ta täcket över huvudet och aldrig vakna mer!
Hörs när allt känns bättre, om det gör det.


God natt!

Sov gott alla mina vänner. det ska jag göra.
Jobbat hela kvällen, fram till 21.30 och hade en rätt fulspäckad kväll. Jobbade me en tjej som inte jobbat på över ett halvår, så hon va ringrostig och hade inte delegering på medicin så kändes som jag fick göra allt jobb. Sprang som en idiot emellan alla och gav mediciner samtidigt som jag fick visa henne vad som skulle göras. Så jag är lite mör i kroppen nu.

Imorrn är jag ledig få se vad jag hittar på, ska försöka mig på en storstädning och kanske en sväng till vällingby, fast d kan bli på söndag oxå. Ska jobba natt på söndag.

Min fina e på Bruce springsteen ikväll, kan inte säga jag e avundsjuk...är inget direkt fan av honom. Jag skulle däremot vilja se Britney Spears den 14e juli, men herrejisses vilka priser på biljetterna. Känns omöjligt *snyft*

Nä, dax för John Blund

Natti natti

Här igen!

Nu e jag hemma igen. Spenderade gårdagen hos min fina =)
Överraskade honom me att laga egen pizza...det blev mkt uppskattat. Tycker så väldigt mkt om att överraska dom jag tycker om med presenter och överraskningar för att visa hur mkt jag tycker om dom. Så min fina fick en liten present oxå =)
Som han blev väldigt glad över.
Så gårdagskvällen och morgon idag har varit underbar...känns så underbart bra med min fina och jag hoppas verkligen detta får fortsätta nu.

Annie den lilla skiten är inte dräktig, vid ultraljud igår konstaterades att hon va tom...jäkla skitunge!
Nya tag till hösten.

Mamma och plastis åkte till turkiet igår och pappa kom hem från medelshavskryssning. Kan jag säga jag e väääldigt avundsjuk. Vill oxåååååå!
Men själv får man slita och jobbar hela sommaren. jaja, blir ju lite pengar.

Nu ska jag å mitt hjärtegull koppla av i soffan.

Puss på er

Vart tog sommaren vägen!

Det var en väldigt kort sommar...det som varit så underbart och så regnar det nu. Blääää hoppas inte det kommer fortsätta så här nu.
Idag har jag varit inne i stan och lunchat med Linda i gallerian, åt på Stash, ett underbart ställe med supergod mat...superduper trevligt va d =) det får vi göra om flera gånger!
Synd att det regnade bara, annars hade vi kunnat sitta ute å myst i solen.
Det gjorde vi i lördags, när vi va inne och kollade marathon. Efteråt gick vi vidare och drack öl och mös i det fina vädret. Va toppenmysigt och va ute me min fina å linda, tobbe å några fler av deras vänner. Hoppas det blir fler såna härliga dagar/kvällar!

Igår va som sagt sista dagen i skolan, hade muntlig redovisning jag tror gick bra. Sen lämnade jag in examen som jag hoppas går bra. Kände mig klar så lämnade den flera dar innan sista dan. Orkade inte sitta och peta på den och bli mer förvirrad, så nu får d bära lr brista. Går det inte så har jag hela sommaren att göra om den.

Har varit lite dålig me uppdateringar här sista tiden, men ska försöka bättra mig, men e så mkt annat som tar min tid och så nu =)

Ha d bra mina vänner
Puss

Mitt sommarlov!



Ja nu, är det sommarlov...underbart!

RSS 2.0